Ni missar väl inte Lilla Tomelillaspelen 27/11!
Tomelilla AIS
Bordtennisklubb sedan 1944

Medlemsavgift HT2021/VT2022: 300 kr
Stödmedlem : 100 kr

Träningsavgifter

• Blå Grupp: 650 kr/termin
  • Röd Grupp: 700 kr/termin
  • Svart Grupp: 850 kr/termin
  • Motionsgruppen: 300 kr/termin
  • Silvergruppen 800 kr/termin

I dessa avgifter ingår träning, seriespel samt kostnader för tävlingar (1 klass/tävling).

Spelarlicens

Det är obligatoriskt för alla som spelar någon form av tävling eller seriespel, representerande en förening ansluten till Svenska Bordtennisförbundet, att inneha en giltig spelarlicens för att få deltaga.

Årets kostnader för tävlingslicenserna (Gäller för HT2021/VT2022)

• Seniorlicens födda 2002 eller tidigare: 650 kr
  • Ungdomslicens födda 2003-2009: 400 kr
  • Barnlicens födda 2010 och senare: 200 kr
  • D-licens, alla åldrar: 100 kr

Avgifterna kommer att faktureras via Sport Admin i början av varje termin. Om du inte har fått någon faktura trots att du vill vara medlem, skicka ett mail till info@tomelillaais.se

Alla som representerar föreningen i seriespel eller tävlingar behöver en matchtröja och den och övriga kläder finns att beställa hos Sydsport där vi har en egen KLUBBSHOP.

Våra sponsorer (A Ö)
Näthandla & stöd oss!